Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Kolla denna video, tyvärr finns inte svensk textremsa, men språket bör gå att förstå för alla som kan lite engelska. Det handlar om myglet med Covid-19, här görs avslöjanden som aldrig får komma fram i våra media! Tänk på att vi lever i en nation där massmedia (MSM) helt styrs av regeringen och att inget som regeringen vill dölja får komma fram! Samtidigt proklamerar SVT och SR att de är helt opartiska och bara beskriver sanningar! Det är exakt samma information till medborgarna som man tidigare fått i forna Sovjetunionen och får i Nordkorea! I Sovjet förstod medborgarna att de blev totalt lurade av propagandan (Pravda), men i Sverige fattar inte medborgarna att det är detsamma som i dessa nationer, SR och SVT är ju statsägd media och de får inte förmedla sådant som inte godkänts av staten!


Vissa börjar vakna även i Australien! Scott Morrisons regering, liberalerna, har spenderat 1 miljard dollar på sin digitala ekonomistrategi. Det syftar till att flytta alla medborgare till en "access-modell", som egentligen är ett liv genom prenumeration där World Economic Forum säger att du kommer att "äga ingenting och vara lycklig". Se denna länk!


Yevhen Karas, ledaren för Ukrainas nynazistiska terrorgäng C14:s tal redan i februari 2020. Direkt från hästarnas mun skingrar han de många berättelser som drivits av vänstern, mainstreammedia och utrikesdepartementet.

Så här säger han i denna video: "Vi har nu fått så mycket vapen, inte för att väst vill hjälpa oss... utan för att vi utför de uppgifter som väst har bestämt. För vi är de enda som är redo att göra dem, för vi gillar att döda, vi gillar att slåss." 

Varför beväpnade väst nynazistiska mördare för att döda ryssar i de östra regionerna? Jo, för att provocera Ryssland till krig.....

Relaterade länkar:

En liten bakgrundshistorik kan förklara varför Putin attackerade områden i Ukraina.

Se denna länk.

Den här generalen säger att den ukrainska presidenten Volodymyr Zelenskyy är en marionett.

Se denna länk.

Ukraina (nazister) försökte använda kärnvapen i Europa och skylla på ryssarna. Ryska soldater har just räddat Europa från en enorm kärnkraftskatastrof som är värre än Tjernobyl och Fukashima tillsammans. Ukrainska nynazistiska styrkor försökte spränga reaktorerna vid Europas största kärnkraftverk. Det brann men den släcktes snabbt.

Se denna länk.

Ukraina: En beslagtagen nation, av Globalister / Canadian Involvement / CIA / Freeland.

Se denna länk.

Lyssna till Putins båda tal inför krigsupptrappningen i Ukraina, i min första inlaga den 4:e mars!


NATO är ingen fredsorganisation! Läs denna debattartikel!


Ryssland har bevis för att Ukraina skulle sätta in trupper i mars mot utbrytarna i Donetsk och Luhansk, se artikel här.


Alex Newman och Brannon Howse avslöjar att både Ukrainas president Zelensky och Rysslands president Putin är anslutna till World Economic Forum (WEF). Putin har arbetat med WEF sedan början av 1990-talet och Klaus Schwab sa att han var medlem i WEF:s skola Young Global Leaders. Alex Newman sa att Henry Kissinger och Putin är nära vänner och att han ofta ger den ryske presidenten råd. Newman fortsatte med att avslöja att Putin spelar tillsammans med i FN:s klimatbedrägeri eftersom han vet att det är en bluff att avindustrialisera västvärlden och ta in den nya världsordningen. Paret diskuterar slutmålet för världsregeringen och globalisternas strategi tvingar in USA i systemet.

Lyssna här på deras samtal.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2