Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Kan du lita på vad du ser på TV?

Från krig förekommer det bilder som är avskyvärda, människors lidande visas i öppen dager, men är de alltid sanna? Absolut inte! Se denna film om fake news, hur man tillverkar till synes lemlästade offer, för att få fram ett budskap passande den politiska propagandan (givetvis visas även bilder på verkliga offer, ett krig är alltid fruktansvärt för de drabbade). Dessa fejkade bilder visas sedan världen runt och vi förfasar oss över hur omänskliga vissa makthavare kan vara, nu gäller det Putin och då passar dessa konstruerade bilder perfekt. Men när USA bombade i t ex Syrien och Irak förra året, då var det tyst i svensk media och inga fasansfulla bilder  visades, det är skillnad på vem som bombar!


 

SKRÄMMANDE RYSK RAPPORT: UKRAINSKA BIOLABORATORIER SKAPAR SPECIELLA BIOVAPEN FÖR ETNISK RENSNING

Om detta får du aldrig höra-se något om i svensk media, det passar inte den politiska ordningen! Vad propagandan sprider är att Putin startade kriget Ukraina den 24 feb i år, vilket är totalt fel! Massmördandet av den rysktalande befolkningen har pågått i Ukraina sedan 2014, det är bl a för att få ett slut på detta 8-åriga krig som ryssland nu gått in med sin krigsmakt i större delen av Ukraina.

Men det handlar också om att förstöra de ca 30 laboratorier som USA byggt upp i Ukraina, för att där tillverka nya biologiska vapen, såsom nya virus för att orsaka massdöd i kommande tillverkade pandemier på Jorden! Om detta får vi inget veta i våra medier. Ryska soldater letar nu upp dessa laboratorier och förstör dem efter hand. För att dölja detta för medborgarna i Väst så sprider nu USA att Ryssland troligen kommer att sätta in kemiska vapen mot befolkningen i Ukraina, detta passar bättre att sprida även i svensk media.

Se denna artikel (högerklicka och klicka på "Översätt till svenska" vid behov).


Vem är Ukrainas president Zelensky? Här en video om denne skådespelare. Är en sådan person att lita på?


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2