Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag kan på intet sätt ställa mig bakom att människor dödas i meninslösa krig, där politiska andra möjligheter finns. Kriget i Ukraina är ett sådant!

Vad jag däremot kan förstå är varför, det finns en bakgrund till att detta storkrig nu sker och då måste man se historiskt bakåt några år.

NATO är en försvarspakt som tillkom för att vara motpol till Sovjetunionen, en avtalspakt för att säkerställa att ingående västliga nationer skulle ställa upp för varandra i händelse att Sovjetunionen skulle anfalla någon av de ingående nationerna.

När Sovjetunionen upplöstes 1991 så borde NATO har skrotats, fienden fanns ju inte längre! Men i stället har NATO utvidgat sina territorium och år efter år spridit sitt område till att omgärda Rysslands gränser, vilket givetvis Ryssland ansett vara ett stort hot. Gränsen för vad Ryssland kunde gå med på var när västmakterna 2013 infiltrerade sig med den politiska oppositionen i Ukraina och såg till att det skedde en massaker på Majdan-torget i Kiev 2014.

USA:s underrättelsetjänst CIA utplacerade krypskyttar runt torget vilka besköt och dödade över 100 civila som demonstrerade på torget. Bakom denna massaker fanns även NATO, EU och Israel. Inkräktarna avsatte den demokratiskt valda kommunistregimen och ersatte den med en nazistisk grupp helt i ledband med västmakterna. Syftet var att den nya regimen skulle "smyga" in Ukraina i NATO och att landet skulle bli EU-medlem. Detta kunde givetvis inte Ryssland gå med på, vilket resulterade i början av kriget i de östra delarna av Ukraina. Detta krig har pågått i tystnad sedan 2014 och massor med människor har fått sätta livet till! Se mer fakta i mina inlägg den 25 och 26 feb.

Vad har vi då fått veta om bakgrunden till vad som nu sker i Ukraina? Ingenting, det är i stort tystnad som rådit under åren 2014 fram till nu.

Den 21 feb framförde Putin ett ca 1-timmes tal till nationen och omvärlden, detta tal fick ingen belysning i omvärlden, men det finns en översättning av talet till tyska HÄR!

Högerklicka i texten och klicka på "Översätt till svenska" vid behov.

Dagen för invasionen i Ukraina, den 24 feb, höll Putin ett nästan 30 minuters tal till världen, där han berättar vad som ska ske och orsaken till detta. Hans tal fick 35 sekunder i SVT!

Här finner du hans tal på svenska, se denna länk!

..............................................................................................................

Från https://forbiddenknowledgetv.net/ukrainian-president-zelenskyy-yes-really/

 

UKRAINAS PRESIDENT ZELENSKYY...en storskurk, upplärd i Klaus Schwabs skola Young Global Leaders, samma skola som Kanadas ledare Justin Trudeau också gått, de är bästa kompisar!

 

Innan han kandiderade till presidentposten var Volodymyr Zelenskyy komiker. I länken högst upp en video från 8 år sedan som raderades från YouTube men som återuppstod på BitChute på Plazma-kanalen.

Zelenskyy spelade huvudrollen i tv-serien Servant of the People, där han spelade rollen som en historielärare på gymnasiet i 30-årsåldern som vann presidentvalet efter att en viral video visade honom gnälla mot regeringskorruption i Ukraina. Serien, som gick från oktober 2015 till mars 2019, kommer snart att sändas på brittiska Channel 4.

 

Det politiska partiet, Servant of the People, uppkallat efter showen, grundades i mars 2018 av Zelenskyy och medlemmar av hans produktionsbolag.

I mars 2019 berättade Zelenskyy för tidskriften Der Spiegel att han gick in i politiken för att återställa förtroendet för politiker och att han ville "föra professionella, anständiga människor till makten". Om det låter som att det kom direkt från World Economic Forums Young Global Leaders-programmet, så gjorde det det. Zelensky tog examen 2000.

 

I juli 2019 twittrade Zelenskyy en bild på sig själv med Justin Trudeau och krediterade den kanadensiska premiärministern för att ha inspirerat honom att gå in i politiken. Hans trovärdighet borde därmed vara i botten hos alla journalister.

 

Zelenskyy ledde en otroligt kort och framgångsrik presidentkampanj, mestadels på sociala medier för att på ett avgörande sätt avsätta den sittande ukrainska presidenten Petro Porosjenko. Han svors in den 2 maj 2019.

Zelenskyy stöds av CIA, den globalistiska bankkartellen, många ukrainska oligarker och den nynazistiska Azovbataljonen.

 

Liksom Zelenskyy är Azovbataljonens främsta stödjare den ökända ukrainske oligarken Ihor Kolomoyskyi. Detta är så, trots att både Zelenskyy och Kolomoyskyi är judar.

Zelenskyys och Kolomoyskyis namn förekom framträdande i både Panama Papers och Pandora Papers.

 

Den 23 februari skrev Ilia Kyva, en medlem av det ukrainska parlamentet från partiet Opposition Platform For Life (OPPL), på Telegram att Zelenskyy har samlat på sig mer än 1,2 miljarder US-dollar under de första två och ett halvt åren av sitt presidentskap, lagrat i flera konton på Dresdner Bank Lateinamerika i Costa Rica och han skriver:

"Regelbunden påfyllning i trasiga trancher på $12 till $35 miljoner kommer genom olika kanaler, som från Rinat Akhmetov och Viktor Pinchuk genom First Union Bank och Deutsche Bank, såväl som Ihor Kolomoyskyi från hans Genèvekonton på Banque Nationale de Paris," skrev Kyva på sin Telegram-kanal och vidare:

"Varje president och hans team, efter hans mandatperiod, gick bort som dollarmiljardärer, och Zelenskyy, trots all sin underlägsenhet, är inget undantag, bara i hans fall kommer ingen att låta honom bara gå därifrån."

 

Kyva säger att flytt av sådana medel skulle vara omöjligt utan samtycke från de tyska och franska myndigheterna och han lovar att åtala Zelenskyy.

Kyva hävdar också att Zelenskyy köpte en villa i Miami för 34 miljoner dollar, samt flera uppsättningar smycken för 5,6 miljoner dollar.

George Webb, som rapporterar från Miami, följer detta spår och säger att han besökte Zelenskyys fastighet i Miami, nära det kazakiska konsulatet där.

 

Så, allt detta ansluter till Biolabs i Ukraina, Peter Strzok, den falska riksrättsförläggningen och Iran-avtalet – och Hunter Bidens roll i allt detta.

Folk tror att Hunter bara är en crackhead men han var monumentalt involverad i kärnkraftsavtalet med Iran och i att tvätta oljan som stals av USA från Libyen och Syrien och sedan gavs till ISIS.

 

På Jeff Prathers podcast på tisdagen berättade George för Jeff att han hade bekräftat med Defense Threat Reduction Agency (DTRA) att de har arbetat med Ukraina på 11 olika biolabb.

Han sa till Jeff: "Det finns ett stort, aktivt biovapenprogram i Ukraina. Vi har dokument som heter "UPA" (Ukraina Program Aid)", som rör biovapnet med hemorragisk feber som vi har hört rykten om. George säger att det verkar finnas ett mellanting till Kazakstan. De märker sina patogener 'KZ1', 'KZ2', 'KZ3', 'KZ4', med hänvisning till partier från Kazakstan.

 

Han beskriver det som ett program med 4 000 människor, soldater och sjömän i Ukraina, en för varje hörn av Ukraina; en från Lviv, en från Charkiv i norr, en från Lugansk-området och sedan en från Odessa-området, som alla fick detta biovapen för hemorragisk feber.

 

George säger att ett företag som heter Black&Veatch är entreprenören och att han har Black&Veatch-kontrakten, signaturerna och namnet och att det är där han för närvarande befinner sig i utredningen.

 

Lev Parnas, som vissa kanske minns, var stjärnvittnet till Adam Schiffs falska riksrätt mot Donald Trump. George har följt hans spår i ett par år, tillsammans med Igor Fruman, som dömdes i december förra året för kampanjöverträdelser.

George hävdar att Parnas utbildades vid Afghanistan-Pakistan Center of Excellence (kallat "AfPak COE", förkortat) som ligger på CENTCOM i Tampa.

 

George har tidigare avslöjat hur AfPak COE blev en nyckelrekryterare av informanter från Defense Intelligence Agency som användes politiskt. Detta inkluderar Henry Oknyansky [aka Hank Greenberg], personen som lockade Roger stone med Hillary Clintons påstådda "hackade" e-postmeddelanden och Hina Alvi, huvudkontakten för krypterad kommunikation för tidigare DNC-ordförande, Debbie Wasserman Schultz.

 

Hina Alvi var nyckeln till Imran Awan, som var den nyckel IT-personen i kongressen under en 16-årsperiod. George säger att det var den krypterade kommunikationen som upprättats för AfPak COE på Blackberry-plattformen som återanvändes och omdirigerades för spionringen i kongressen.

 

George säger att han har en underrättelsekälla som har skaffat Parnas Blackberry-kommunikation, som visar att han delade IP-nummer med Peter Strzok, nyckelarkitekten bakom Crossfire Hurricane-nedbrytningen av Trump och försöket att ta ner Mike Flynn och försöket att ta ner George Papadapoulos och Mueller-utredningen, etc.

Han säger att Lev Parnas kommunikations-IP-adresser också spåras tillbaka till Fort Huachuca, som är en viktig träningsbas för specialstyrkor i Arizona och även till Redstone Arsenal i Huntsville, Alabama.

 

George har också beskrivit att han blivit kontaktad av en Biden-whistleblower som utförde IT-arbete på Bidens personal i senaten och en självbeskriven "30-årig vän" till Joe Biden, som konfigurerade krypterade Blackberrys för Biden och hans personal.

 

När Hunter Biden och tidigare CIA-tjänsteman Cofer Black gick till jobbet för Burismas styrelse, blev Hunter Biden plötsligt den äldsta fänriken i den amerikanska flottan, vid 42 års ålder, innan han sparkades ut för att ha misslyckats med ett drogtest.

George tror att Hunter var tvungen att gå med i militären för annars hade han inte lagligen fått bära en krypterad Blackberry mobil med kommunikation av militärklass.

 

George sa, "Om de använde samma krypterade Blackberrys för att göra kärnkraftsavtalet med Iran – och en del av det kärnkraftsavtalet var missiler, blir detta väldigt viktigt... Om någon använder krypterad kommunikation kan NSA inte se... NSA är blind för den trafiken. Det betyder att du kan förhandla fram ett kärnvapenavtal med Iran utanför den amerikanska senaten. Den amerikanska senaten är tänkt att göra alla fördrag, eller hur? Det betyder att du kan träffa ett avtal utanför lagen.”

 

Så när Rudy Giuliani åkte till Ukraina för att undersöka Hunter Bidens korrupta affärer med Burisma, togs han av Fruman och Parnas för att träffa Kolomoyskyi, deras brottschef...

 

George säger, "De använde krypterad kommunikation för Libyen. De använde krypterad kommunikation för vapenhandeln; att flytta vapnen efter Libyen till Syrien. De flyttade vapnen efter det till Sudan och de flyttade vapnen efter det till Jemen. Och de betalade för allt med Irans kärnkraftsavtal...

 

Han säger, "Vi tror nu... i grund och botten, dessa privata CENTCOM Blackberrys, det privata nätverket började 2002. Irans kärnkraftsavtal och missilplacering gjordes faktiskt före Irakkriget och att Qasem Soleimani, som beordrades dödad av Trump faktiskt hjälpte USA i invasionen av Irak, med den första störtfloden av östliga mål genom att förpositionera och köpa ryska missiler på gränsen till Iran..."

 

Han säger, "Detta privata nätverk av Blackberrys sattes samman [2002] av P-Tech, som är Jack Lew och Denis McDonoughs lilla privata nätverk för att åstadkomma allt detta."

Han säger, "Hunter Biden använde den illegala krypterade kommunikationen. Det var därför de gjorde honom till en fänrik 2014 när han åkte över till Burisma, tvättade Kolomoyskiyi-företaget, tvättade pengarna från Libyen och Syrien, konfliktenergin som stals från Libyen och Syrien – och...vem sa vi annars var kungen bakom allt detta?

"Kissinger och Petraeus (KKR) ... etablerade AfPak Center vid MacDill Air Force Base, att överste Harvey, Derek Harvey, som är hanteraren av Lev Parnas, gissa vem som etablerade det? Du gissade rätt – David Petraeus.”

 

TILLBAKA TILL DE 11 BIOLABS I UKRAINA.

George berättade för Jeff Prather, det är ett program med 4 000 människor, soldater och sjömän i Ukraina, 11 labb som alla fick den här fållan orragisk feber i slutet av förra året och han säger att det också pekar på detta UP Aid-program.

Han säger att han bekräftade med personer på DTRA, Defense Threat Reduction Agency, som erkände att de har arbetat med Ukraina i dessa 11 olika biolabb.

Han säger att ett företag som heter Black&Veatch är entreprenören och han har kopior av kontrakten, underskrifterna och namnen etc. och det är där vi är i utredningsprocessen.

Jeff frågade George om något av detta hänger ihop med Peter Strzok i Ohio och Florida och George svarade att Ja, Battelle Labs på 16th street och Jefferson i Columbus sköter biovapenlaboratoriet, inklusive Fort Detrick i USA och de topphemliga tillstånden som ges till kriminella miljardären Kolomoyskyi agenter, Fruman och Parnas kom från Battelle, med Defense Intelligence Information Supply Center (DISC).

 

 ...............................................................................................................................

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2