Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Fundering! 

För mig är det ingen tvekan om att de personer som ingår i vad vi kallar "globalisterna" är människor som helt har tappat kontakten med mänskligheten. De saknar empati och är narcissister och psykopater, bryr sig bara om sig själva och vill alla andra illa!

Hur skulle de annars vilja styra utvecklingen på Jorden till ett helvete för de flesta, med konstgjord föda, med spridning av sjukdomar och efterföljande dödande ”mediciner” som de kallar vaccin, med digitaliseringsteknik för att kunna hålla 100% kontroll på oss medborgare. De inbjuder till forskning om att kunna styra våra hjärnor, att kunna avläsa våra tankar, vi ska tvingas att trängas i städer där vi inte får förflytta oss mer än vad vi hinner till fots på 15 minuter.

De jobbar hårt med vad de kallar geoengineering, att förändra vädret och på sikt klimatet, för att minska befolkningen på Jorden med konstlade katastrofer! De efterföljande katastroferna kallar de för klimatförändringar som de lurar i oss är orsakade av oss människor, främst via våra utsläpp av växthusgaser som t ex CO2! Koldioxid (CO2) är livets gas, det är grunden för allt liv på Jorden och en minskning av denna viktiga gas innebär sämre växtlighet, mindre mänsklig föda och därmed massvält. Vi borde öka andelen CO2 i lufthavet! Galenskaperna har inget slut!

Men det allra värsta är att vi låter dom hållas! Hur är det möjligt?


Framtagning av konstgjord ersättning till mycket av den mat vi idag äter pågår för fullt! Kött och fläsk tas t ex fram genom genmodifiering i växter för att efterlikna gris och kyckling i smak, men vad händer med denna konstlade föda, är den lika nyttig för människan som originalet? Knappast troligt, men vad bryr sig maktens män om detta? Det är ju du och jag som ska äta denna konstgjorda föda, t ex odlade insekter, makthavarna kommer inte själva att äta detta! Här en artikel om sådan mat.

Här är artikeln!


Försök att skapa fred i Ukraina saboteras, föreläsningar hos engagerade fredsgrupper stoppas, med förklaring att sådan information gynnar Ryssland! Kriget får inte avslutas, Ukrainas folk ska offras till sista person, allt för att försöka få igång tredje världskriget mellan USA (NATO) och Ryssland.

Se denna artikel! Högerklicka i texten och klicka sedan på "Översätt till svenska" vid behov.


Bilder som visar väderkatastrofer är i många fall helt naturliga och har alltid förekommit på många platser på Jorden, andra är orsakade av den geoengineering som pågår. Globalisterna vill få oss att tro att det är vår livsstil som orsakar dessa katastrofer! Långt innan människan fanns på vår Jord skedde värmeböljor och översvämningar långt värre än vad nu sker.

Solens förändringar är huvudorsak till sådana "katastrofer"!

Det brinner inte fler skogsområden nu på Jorden än tidigare år, men media är snabba på att visa när så sker. Men när man i Kalifornien i februari i år hade 2,5 m snö på motorvägar, där det normalt brukar vara + 20 grader C vid denna årstid, det fick inte nämnas i SVT eller SR!

Media visar ofta värmeböljor och att folk dör av dessa, men aldrig att fler dör av kyla på vår Jord än av värme! Isarnas tillväxt får vi inte veta något om, men helt normalt kalvande isberg visas som katastrof, allt för att hjälpa globalisternas önskan att hålla oss rädda och lydiga!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2