Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag fick ett mail med följande innehåll…..

 

När som helst efter den 18/7-23, när CBDC Fedcoin är igång, kommer den amerikanska regeringen att inte betala sin skuld, det vill säga den amerikanska dollarns världsreservvaluta kommer att kollapsa. Med 2 dagar till 2 veckor efter dess kollaps kommer krusningen av den ekonomiska katastrofen att bäras ut i alla 194 centralbanksländer med alla affärsbanker som stänger sina dörrar under en ”världshelg”.

 

Under helgdagar är endast papperspengar giltiga. Inga bankautomater kommer att ge ut kontanter, inga bank-/kreditkort kommer att fungera för att köpa mat eller bensin, inga räkningar kommer att kunna betalas online.

 

Bankhelgen kommer att fortsätta i en, två eller tre veckor, precis tillräckligt länge för att folket i varje land ska få panik på grund av oförmåga att köpa mat (när mynt och sedlar tagit slut). Strax innan medborgare/bönder tar sina traktorer och plöjer ner väggarna i stormarknaderna för att komma åt burkvarorna etc, kommer regeringar runt om i världen att "lösa" hungerkrisen genom att åter öppna banker där alla fiatpengar på varje konto nu är programmerbara CBDCs (dvs Fedcoin i USA, e-kronor i Sverige, e-pund i Storbritannien, etc).

 

Efter ”bankhelgen” kommer ingen mer användning av fiat-kontanter att tillåtas enligt lag - förutom att återsändas till banken för omvandling till CBDCs under en kort "respitperiod". Inga kontanter accepteras i stormarknader, bensinstationer eller någon annanstans. Till och med att betala din barnvakt med kontanter kommer att vara olagligt med böter och/eller fängelse om du blir påkommen. Efter 3-6 månader kommer kontanter att vara värdelösa. Fristen kommer att upphöra och därigenom kommer eventuella kvarvarande kontanter eller mynt att vara värdelösa.

 

För att få tillgång till sina e-pengar på banken måste alla öppna en CBDC-plånbok på sin smartphone. Inom 7 dagar efter att du öppnat din CBDC-plånbok, måste du skaffa en digital ID-app på din smartphone. Om du inte gör det kommer din CBDC-plånbok att sluta fungera.

 

Några månader efter att du laddat ner ditt digitala ID kommer du att behöva skaffa ett digitalt vaccinpass för att ditt digitala ID ska fortsätta att vara giltigt, för att du ska kunna fortsätta att få tillgång till dina CBDCs i banken.

 

Att vägra att uppdatera ditt vaccinpass till "grönt" kommer att göra ditt digitala ID ogiltigt och därmed förbjuda din tillgång till dina CBDC:er i din bank.

 

Med tiden kommer programmerbara CBDCs att begränsa hur långt från ditt hem dina CBDCs kommer att fungera (femtonminuterszoner), hur mycket kött, bensin etc du kan köpa per månad.

Programmerbara CBDC:er kommer att ha ett inbyggt utgångsdatum på vill säga 60 eller 90 dagar, där oanvända CBDC:er efter denna tidsperiod kommer att försvinna. Det betyder att det inte längre är möjligt att spara pengar.

 

Alla statliga betalningar till medborgare kommer att förenas till UBI (universell basinkomst) för studenter, arbetslösa, funktionshindrade, pensionärer, och till annan välfärd, som endast kommer att betalas ut som CBDCs till din mobila plånbok om du har digitalt ID och vaccinpass, som krävs för tillgång till betalningarna.

 

Privata företag kommer endast att tillåtas att betala sina anställda i programmerbara CBDC.

 

Regeringen kommer att kunna beskatta, bötfälla eller stänga av tillgången till dina CBDCs av vilken anledning de än beslutar.

 

Du kommer att bli en de facto digital slav.

 

Detta är globalisternas mål.

..................................................................................................

Tillägg av översättaren: ”Så som det utstakats av WEF, EU, FN, WHO m fl.” 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2