Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag är det verklighetens Sverige som beskrivs, hur det ser ut utan inlindande i lögner och svepande formuleringar som vi är vana att se-höra i massmedierna.

Sveriges Radio P1 har varje sommar program som kallas "Sommar i P1", där programmet påstås vara gjort av den medverkande "prataren" som i full frihet får välja musik och innehåll i sina program. Fan trot! Det finns inte en möjlighet att "prataren" fritt får välja ämne och innehåll att tala om, programmet genomlyses noga innan utsändning och om det skulle förekomma något kontroversiellt så måste "prataren" ändra innehåll, det måste vara PK!

Samtidigt pågår ett liknande sommarprogram i konkurrerande internetkanalen Swebbtv, där får "prataren" välja musik och innehåll helt på egen hand, totalt utan någon censur. Det märker lyssnaren tydligt när man hör vilka aktuella ämnen som där tas upp, helt öppet och ärligt sägs det som absolut aldrig får sägas i MSM. Lyssna på dagens hela program, där författaren och företagaren Arne Weinz beskriver vårt Sverige, hur det var förr, hur det ser ut nu samt hur det kommer att bli! Missa inte denna stund av sanningsbeskrivning, ett klarspråk du aldrig kommer att se-höra i massmedierna!

Här är programmet! Det räcker att du lyssnar medan du kanske gör något annat.


En annan viktig intervju du inte får missa är den Swebbtv gjorde härom dagen, med den unga journalisten Cristian Peterson, där talas det också klarspråk om vad som sker i vårt samhälle och om vänstern i Sverige och vad de ställer till med. Mycket ovanligt att en så ung person har sådan kunskap om verkligheten av idag, missa inte!

Här är länken!


"Vem i helvete har gett FN, WHO och EU rätten att införa vaccincertifikat för världens alla medborgare?"

Detta certifikat som du måste skaffa för att fritt få resa i världen, är du inte vaccinerad mot Covid-19 så får du inget certifikat!

Frågan är berättigad och ställs i en artikel i Global Research, här är artikeln!

Här en översättning till svenska!


Tankar om Sverige 2020 – Kulturbilder

MX Cartoons on Twitter: "Danska slutsatsen: "Sverige går under och blir ett  arabland" https://t.co/tWFMTw7f9G #islamiseringen #SD2022 #migpol #krimpol  #svpol https://t.co/Ny1T2SfTzk" / Twitter

Vänsterpartiets historia ska inte glömmas bort! | Högrelius funderingar!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2