Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Vad skulle du tycka om myndigheterna plötsligt skulle totalstoppa all mobiltelefoni och förbjuda all trådlös teknik för alla?

Arthur Firstenberg är en internationellt erkänd expert på strålning och hälsorisker och då inte bara för människor utan även för djur och natur. Arthurs organisation ger i länken nedan en beskrivning om vad som måste ske, om livet på Jorden ska kunna gå vidare!

Den "strålningsdimma" vi alla tvingas leva i dygnet runt, ingen kommer undan, innebär att vi kan drabbas av alla tänkliga sjukdomar som kan fastställas (förutom trästicka i fingret ?)! Detta eftersom strålningen påverkar hela vårt interna nervsystem med alla dess innehåll av elektriska signaler mellan kroppens minsta beståndsdel, till och från hjärnan! Vi är elektriska varelser, liksom allt annat levande!

Strålningens innehåll av modulation (tal data, musik, bilder) synliggörs i våra nervbanor när den tränger in under huden, de lågfrekventa komponenterna i modulationen är frekvensmässigt likartade de interna signaler som normalt strömmar i våra nervbanor. Hjärnan blir konfunderad över dessa främmande signaler och kan därför ta fel beslut i sin roll att hålla kroppen frisk, och kan därför skicka fel beslut till olika kroppsdelar, varvid sjukdom kan uppstå! Läs denna PDF-bilaga och fundera över vad en mer strålningsfri miljö skulle innebära för just dig!

För tänk om beslutande myndigheter och regeringar plötsligt skulle bli så informerade och övertygade om sanningen bakom den trådlösa teknikens skadeverkan att de totalförbjöd all trådlös teknik för i första hand allmänheten, vad skulle hända då?

Här är filen!


Det finns t o m riksdagsfolk i Sverige som anser att mobiler är ett otyg som förstör tillvaron för många, men bara i skolor!

Se denna länk!


Mobiltelefon - Skämt och de bästa roliga bilderna!

Älskling, vem är.. - Skämt och de bästa roliga bilderna!

De 185 bästa roliga bilderna mobil 2019 | roliga bilderna, humör

De fick väl inte med sig mobiltelefonen. - Skämt och de bästa roliga  bilderna!

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2