Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det kommer fortlöpande information om Covid-19 vaccinet (som inte var något vaccin) gällande direkta dödsfall och dödsfall på sikt av detta biologiska vapen. Nu har en ny dansk-tysk forskarrapport kommit som visar att ca 30% av Pfizers "vaccin" var placebo, bara sterilt saltvatten som inte kan skada eller verka på någon. Smart av tillverkarna, vissa batcher var helt verkningslösa och påverkade ingens hälsa, andra batcher var lite giftiga och gjorde den injicerade lite sjuk till en början och kanske döende på sikt, medan andra batcher var gjorda för att döda kort efter injicering. Vilket djävulskt påhitt! Allt för att lura så många som möjligt att ta sprutor i kommande påhittade pandemier, allt för att minska Jordens befolkning enligt globalisternas planer!

Här en länk om detta! (Går ej att få svensk text).


En "bomb" om den genomförs! Representanthusets kommitté för anslag i USA rekommenderar att USA ska skära ner betalningar till WHO, att helt dra sig ur World Economic Forum och på sikt lämna WHO! Vilken skräll!

Detta borde allt fler göra, t ex Sverige!

Här är länken till artikeln! (Högerklicka i texten och klicka på "Översätt till svenska" vid behov.)


En artikel om myglandet och påstådda händelser med Wagnergruppens s k myteri mot Putin. I media i Väst får vi oftast en mycket friserad bild av vad som hänt, inte ovanligt med rena påhitt och lögner, för att vi ska bli så antiryssland som möjligt. Läs denna artikel, som motvikt till den propaganda vi ständigt matas med!

Här är artikeln! Översätt till svenska enligt ovan!


Jag tar ibland med info om geoengineering och chemtrails, när det kommer nya info om denna företeelse. Jag har ett par SAS-piloter som opponerar sig mot chemtrails, de hävdar att strimmorna efter flygplanen är kondens och beror på luftfuktighet, temperatur och tryck på den höjd planen flyger. Jag har så mycket bevis för att så inte är fallet, att jag inte tror ett smack på vad dessa piloter påstår! Se följande korta film och ställ dig frågan, är det möjligt att lufttryck, fuktighet och temperatur kan ha så skarp gräns i planets färdriktning som denna film visar?

Se denna korta video!


Dagens Humorbild - Sida 1411 - Off Topic - Maipenrai.se

RyCOM Creative | Marketing & Design Agency | The TRUTH Behind Chemtrails

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2