Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Står vi inför en plötslig klimatkollaps?

Frågan är synnerligen viktig och aktuell!

Inte för att vi sprider CO2 och andra växthusgaser utan för att myndigheter och forskare håller på med så stora förändringar och manipulation av vår tillvaro i det de kallar "geoengineering", att allt liv på Jorden är hotad!

I över 70 år har det pågått sådan påverkan i försök att manipulera vädret och man har kommit långt! Det vi känner till mest är det vi kallar för chemtrails, de vita strecken bakom flygplan. Från 2002 har reguljärflyget varit inblandade i sådan spridning, som förutom att påverka vädret också förgiftar vår miljö. Är CO2 bara ett försök att lura oss, är det i själva verket denna geoengineering som är orsak till rådande klimatförändringar?

Det senaste är att USA:s president (ni vet, han den dementa) nu har godkänt att försök ska göras med ett skikt över himlen som ska stoppa en del av solflödet, detta för att minska på uppvärmningen!

Problemet är nu akut, alla insatser som görs (troligen ett par tusen olika projekt för konstgjord klimatpåverkan pågår) kan innebära sådan förändring med en efterföljd som ingen kan föreställa sig och som inte går att stoppa! En total kollaps kan bli följden av dessa människors vilja att "leka Gud"!

Här en viktig artikel om detta! Worddokument kommer i nedre vänstra hörn. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2