Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Om Covid-19 vaccinering och dess resultat i statistiken!

Trots att WHO går ut med att Covid är över så ger sjuksystrar vid hembesök i Sverige fortfarande vacciner till äldre utan att fråga om lov, alltså ett direkt lagbrott som kan anmälas!

Statistik på överdödlighet i 4 nationer (Sveriges statistik var ej tillgänglig i denna skala, beroende av att myndigheterna hemlighåller dessa siffror, något som Dr. Manniche beskriver i intervjun).

Diagrammet nedan hämtat från denna länk! Lyssna till denna intervju!!! (Du kan ställa in svensk text enligt tidigare instruktion).

Nedan senaste uppdatering i Sverige!

Det stora problemet som Dr. Vibeke Manniche talar om i slutet av videon i ovan angivna länk är att myndigheterna inte lämnar ut de data och fakta de har, bl a från sin egna statistik och från vaccintillverkarnas statistik. Det handlar om korruption, i alla länder verkar det finnas så stark korruption att sanningar kan undanhållas allmänheten, men detta kan inte pågå i all evighet! Sanningen kommer alltid fram så småningom, men varför ska så många hinna dö innan sanningen om t ex vaccinerna blir synliga? Varför finns inga politiker som kräver att få ta del av den statistik och fakta som myndigheterna har, i Sverige t ex Folkhälsomyndigheten, SCB, MSB,  Läkemedelsverket och Socialstyrelsen? Varför håller man tyst och ställer sig på vaccintillverkarnas sida? Finns det mutor inblandade?

Dr. Manniche är försiktig i sitt framträdande, men hon berör vaccinet på flera ställen i intervjun! Vi måste förstå att hon inte kan säga rent ut i denna sak, då mister hon sin legitimation. Men hon är tydlig nog för att vi ska kunna gissa vad denna överdödlighet beror på, det är inte svårt att förstå!


Viktigt meddelande till svenska folket, Sverige Granskas intervjuar Pascal Najadi och Emil Borg (svensk text). Missa inte!

Här är videon!


Hur en politiker fungerar inför en svår situation visar denna korta video (OBS! Humor)!


Snobben... - Skämt och de bästa roliga bilderna!

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2