Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Tag dig tid att lyssna på denna svenska intervju i sin helhet, den är lång, 1 timma och tjugo minuter, men jag lovar att det är värt tiden! Det räcker att du lyssnar, anteckna gärna fakta som framkommer, dessa kan vara bra att kunna vid diskussioner med vänner och bekanta. Intervjun innehåller massor med fakta om pandemin, vad som skedde före den, under den och efter. Bluffen med PCR-testet beskrivs noga! De fakta som framkommer måste spridas, gör det!

Mycket viktigt att vetskapen om detta enorma bedrägeri når fram till makthavare, de borde vara "skiträdda" för de efterverkningar som måste komma, de som har lurat en hel värld ska inte komma undan! Detsamma gäller för makthavare i alla nationer, så även i Sverige!

Här är intervjun!


Pascal Najadi är en person som tagit tre sprutor mot Covid-19, han är nu döende. Men innan han dör vill han sprida information om pandemin som varande världens största bluff genom tiderna, det handlar om massmord!

Den 17 juli hade jag med en intervju med Pascal Najadi, där Ulf Bittner intervjuade. Lyssna gärna på den intervjun också, om du inte redan gjort det!

I följande länk riktar sig Najadi till kung Carl Gustaf med sitt budskap, hoppas kungen lyssnar! Svensktextat framförande! 45 min. Måste ses!

Här är länken! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2