Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Till dig som tror att en läsplatta är lämplig för barn!

Min förhoppning är att du vill ta del av denna information, om du därefter fortfarande tycker att barnen ska ha dessa läsplattor eller mobiler så kan jag bara beklaga, då är det andra krafter än sunt förnuft som får råda. Om du tycker att denna information är intressant och tankeväckande, sprid gärna till vänner och bekanta.

Jag ser i media nästan dagligen om läsplattor och mobiler till barn och blir mycket bedrövad! Hur är det möjligt att vuxna människor kan föreslå något så vansinnigt som att tvinga på små barn en teknik vars komplexa elektromagnetiska strålning vida överstiger de nivåer som definitivt är mycket skadligt för allt levande, barnen har ju ingen möjlighet att värja sig för detta illdåd! Av vilken anledning vill vuxna med berått mod skada dessa barn för resten av deras liv?

Så går min tanke när jag ser sådana artiklar!

Men så kan det ju inte vara, de medverkande vill väl inte skada dessa barn? Det handlar nog i stället om total okunskap om att dessa trådlösa prylar faktiskt är livsfientliga, strålningen från t ex en iPad kan vara över 100 000 ggr högre än vad ett barn kan tåla!

Hösten 2011 skickade jag ut information till massor med skolor, media, myndigheter, politiker m fl. Utskicket bekostades helt med privata medel och kostade ca 145 000:-. Media valde (som vanligt) att helt mörka denna information och detsamma skedde på de flesta skolor, materialet förpassades troligen i ”runda arkivet”. I vilket fall var det nästan helt tyst om detta utskick, så jag är inte förvånad över om du och andra knappast hört talas om dessa hälsorisker.

Det finns mycket starka krafter som vill förhindra att du och andra ska få veta hur stora dessa risker är och orsaken heter pengar och makt. Det är så mycket pengar i telekomindustrin att inget får sätta ”käppar i hjulet” för denna verksamhet. Än viktigare är att tekniken ska användas för att fullfölja det totalitära samhällets genomförande, där totalkontroll av individen sker genom den trådlösa tekniken. Hela ditt liv och leverne kartläggs nu av datorer hos FRA, men för att denna kontroll ska vara fulländad så krävs ett kontantlöst samhälle och att alla medborgare luras till att nyttja den trådlösa tekniken till fullo. Att människor blir sjuka av denna teknik spelar då ingen roll!

En film att öka bl a strålningskunnandet med, 1,5 tim. mycket lärorik och informativ, finner du HÄR.

Utskicket jag gjorde hösten 2011, se fliken "Massutskick skolor 2011".

HÄR finner du strålningsvärden runt en iPad.

Med vänlig och hoppfull hälsning

Kalle Hellberg

Vd Maxicom AB


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2