Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I januari 2019 gjorde jag en anmälan till SÄPO om anstiftan till terrorbrott, detta sedan statsministrarna i de nordiska länderna förkunnade att de uppmanar sina underlydande att hjälpa till med att bana väg för snabb utbyggnad av 5G-systemet, vilket kan jämföras med att bygga ett system med "icke dödligt vapen", som ska bestråla hela befolkningen dygnet runt med skadlig strålning i mikrovågsområdet. Någon konsekvensbeskrivning om vad den nya tekniken kan ställa till med för allt levandes hälsa ansågs inte behövas.

Industrin kräver att tekniken byggs ut, detta för att industrin ser möjligheter att med detta system kunna göra större vinster. Här finner du min anmälan, inkl många bilagor (stor fil, kan ta lite tid), som jag har försett säkerhetspolisen med. I skrivande stund, den 24 maj, har jag inte fått en enda reaktion från SÄPO, trots många mailpåminnelser. Kan det vara så att det finns goda och onda terrorister?

Tillägg vid årsskiftet: Jag skickade in denna anmälan till Säpo den 15 jan förra året, efter flera påstötningar fick jag diarienumret en vecka senare, sedan var det tyst. Jag skickade varje vecka nya mail med flera forskarrapporter, för att hålla dom med jobb, men fick inget svar på min förfrågan om hur det går, vad som händer.

Sex månader senare får jag svar, i det står det att Säpo avfärdade min anmälan den 16 januari, för att inget brott kunde styrkas. Varför meddelade de inte mig om detta då, dagen efter att jag skickade in min anmälan, varför skulle det ta sex månader?

Nej, under tiden pågick förhandlingar med regeringen, jag tror att min anmälan rörde om i grytan och fick tjänstemännen att tänka i nya banor. För den 29 augusti i fjol så meddelar regeringen att Säpo och Försvarsmakten ska få styra utbyggnaden av 5G, för att ha kontroll över detta system. Den nya lagen medför också att Sverige kan utesluta leverantörer som kan anses vara säkerhetsrisker (att USA gett order om att kinesiska Huawei inte ska få leverera utrustning säger man inte, men det är givetvis en av orsakerna).

 


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2