Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Här finner du det medborgarförslag som lämnats in till Ulricehamns kommun i januari 2014, med begäran om att all trådlös teknik ska upphöra i alla kommunala skolor, till förmån för trådbunden dito. Detta för att minska skaderisker för elever och personal.

Medborgarförslaget finner du HÄR

Bilaga till medborgarförslaget innehållande stor omfattning av länkar laddas ner HÄR (håll nere CTRL och klicka på länkar).

Är du lärare, rektor eller skolpolitiker, se mer information i avsitten både under och över "Medborgarförslag" här till vänster!

Givetvis är det bra om du även läser övrigt som här är upplagt i denna sak, för att få ännu klarare bevis för att myndigheter och köpta "experter" ljuger eller döljer fakta.

Börja uppifrån med avsnittet "Sjuk av strålningen", där du finner massor med bevis för att forskningen under årens lopp inte har tigit om denna hälsorisk, men att myndigheter och media i symbios har valt att dölja verkligheten, för att inte "störa" industrins behov av vinster. Är det så vi ska ha det i vårt "demokratiska" samhälle? (Man kan ju undra, i vilka andra samhällsfrågor sker samma undanhållande av viktig information till medborgarna?)

Medborgarförslaget behandlades av kommunen och svaret var det väntade:

"Verksamhetschef IT hänvisar i skrivelse 2014-06-26 till Strålskyddsmyndighetens bedömning att ny forskning inte tyder på några hälsorisker med att använda mobiltelefoner eller trådlösa datornätverk."

Detta är givetvis en lögn, men så slipper man sätta sig in i problemet och så slipper man ta ansvar!

HÄR finner du kommunens svar (alla som skickat in liknande medborgarförslag till olika kommuner har fått nästan identiska svar, det verkar som om detta standardsvar kommer från myndigheten SSM?).


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2